PROGRAMJAINKRÓL RÖVIDEN

2019 nyarán igazi program- és látványkavalkáddá válik a Bakáts tér. Idén minden nagykoncertünk ingyenes, valamint a megújult Assisi Szent Ferenc-templomot is a legnagyobb pompájában élvezhetjük, hiszen a nagyszínpad előtti lelátó helyett nyitott ülősoros, napernyős és babzsákos nézőteret álmodtunk meg.

Délelőtt és kora délután izgalmas gyerekprogramok, előadások és gyerekkoncertek várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Délután több helyszínen is klasszikus koncertek, akusztikus koncertek, FTC közönségtalálkozók, helytörténeti séták, filmvetítések, kreatív foglalkozások és előadások kerülnek megrendezésre, melyek elengedhetetlen kísérője, a fesztivál teljes időtartama alatt látogatható, Nyitott Galéria. A változatos programok mellett felfrissülhetünk a hűs, árnyékos Borutcában, ahol neves magyar borászok borait kóstolhatjuk. Este a nagykoncerteket látványos fényinstalláció és különleges fényjáték kíséri majd.

Szeretettel várunk idén is az eddigi leglátványosabb és legnagyobb Bakáts Feszten!

 

PROGRAMJAINK

 

   

Frencváros kulturális fesztiválja újra a Bakáts téren!

Nagy öröm számunkra, hogy az Assisi Szent Ferenc-templom felújítási munkálatai idén nyáron lezárulnak, így a Bakáts Feszt visszaköltözhet eredeti, impozáns helyszínére a Bakáts térre.

ONLINE PROGRAMFÜZET

 

Close Menu